Організація перепідготовки вчителів Чернігівської округи у 1924-1925 рр. Завдання та труднощі - Дедович, Д.В. (Сіверщина в історії України, 2010)
Стаття присвячена завданням та труднощам перепідготовки вчителів у Чернігівській окрузі у 1924-25 рр. У статті розкрито характерні риси процесу перепідготовки у районах Чернігівської округи.