Герої не вмирають - Часницький, М.М. (Сіверщина в історії України, 2010)
У статті, присвяченій 65-річчю перемоги у Великій Вітчизняній війні (1941-1945), подається інформація про глухівчанина, Героя Радянського Союзу Аркадія Львовича Каплунова.