Холодна та вогнепальна зброя кінця ХІХ – початку ХХ ст. з колекції Державного історико-культурного заповідника у м. Путивлі - Сокунов, О.І. (Сіверщина в історії України, 2010)
Стаття присвячена висвітленню колекції холодної та вогнепальної зброї кінця XIX – початку ХХ ст. з фондів Державного історико-культурного заповідника у м. Путивлі, питанням її вивчення та застосування.