Модернизація виробництва та «зелена» економіка - Сааджан, І.А. (Економічні інновації, 2012)
Досліджено питання модернізації виробництва у контексті «зеленої» економіки. Проведено аналіз факторів,які характеризують модернізаційні процеси, розглянуто пропозиції щодо модернізації виробництва та запропоновано заходи з позиції «зеленої»політиці.