Bacillariophyta водоемов Ирана - Зареи, Б. (Альгология, 2006)
Наведено відомості про Bacillariophyta континентальних водойм Ірану. В різнотипних водоймах виявлено і визначено 479 видів, представлених 612 внутрішньовидовими таксонами, які відносяться до 2 порядків, 3 підпорядків, 9 родин і 48 родів. З них новими для альгофлори Ірану є 217 видів, 303 внутрішньовидових таксона.