Інформаційне повідомлення: Рівненський державний гуманітарний університет, Факультет документальних комунікацій та менеджменту, Кафедра бібліотекознавства і бібліографії - Швецова-Водка, Г.Н. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
Запрошення на навчання за спеціальністю 7.020102 "Книгознавство, бібліотекознавство, бібліографія".