«Пам’ятний знак на честь героїв битв з польсько-шляхетськими й турецькими загарбниками (1596-1597, 1677-1678 роки)» та «Сходи з підпірною стінкою» – об’єкти культурної спадщини Національного історико-культурного заповідника «Чигирин» - Перепелиця, А.І. (Сіверщина в історії України, 2011)
Національний історико-культурний заповідник «Чигирин» займається охороною пам’яток археології, історії, архітектури, ландшафту та монументального мистецтва Чигиринщини. Серед них об’єкти культурної спадщини «Пам’ятний знак на честь героїв битв з польсько-шляхетськими й турецькими за гарбниками (1596-1597, 1677-1678 рр.)» та «Сходи з підпірною стінкою» внесені до Державного реєстру і є пам’ятками історії та архітектури місцевого значення.