Проблеми зберігання монументальних глиняних скульптур просто неба - Ликова, О.Г. (Сіверщина в історії України, 2011)
Висвітлено головні проблеми зберігання монументальної глиняної скульптури просто неба у Національному музеї-заповіднику українського гончарства в Опішному і окреслено шляхи їх розв’язання.