Структурні реформи і регіональна конвергенція в Україні - Притула, Я.В.; Кузенко, Н.В. (Регіональна економіка, 2013)
Досліджуються проблеми регіональної конвергенції в Україні. Для визначення нерівності між регіонами України обчислено індекс Тейла, а також індекс структурних змін. За допомогою економетричних методів обґрунтовано необхідність здійснення структурних реформ та ідентифіковано ті реформи, що посилюють регіональну конвергенцію. Ключові слова: структурні реформи, регіональна конвергенція, структурні зміни, індекс Тейла.