Порівняльна оцінка інноваційного розвитку регіонів України з використанням досвіду Євросоюзу - Мальцев, В.С.; Кореняко, Г.І. (Регіональна економіка, 2013)
Проаналізовано можливості оцінки інноваційного розвитку регіонів України за допомогою синтетичних складників. Показана динаміка змін індексу інноваційного розвитку регіонів України та його складових у 2006-2010 рр. Запропонована статично-динамічна типологія регіонів.