Бюджетне забезпечення розвитку Карпатського регіону: стан, проблеми, перспективи - Возняк, Г.В. (Регіональна економіка, 2013)
Проведено аналіз стану та тенденцій бюджетного забезпечення розвитку Карпатського регіону. Визначено особливості та проаналізовано динаміку показників, що формують бюджет проблемного регіону. Виділено проблеми формування власних фінансових ресурсів адміністративно-територіальних одиниць та окреслено напрями їх вирішення.