Особливості кредитування малого бізнесу в зарубіжних країнах - Біломістний, О.М. (Регіональна економіка, 2013)
Досліджено досвід розвинених країн щодо становлення, розвитку та функціонування кредитування малого бізнесу. Також, систематизовано відмінності зарубіжного досвіду кредитування малого бізнесу на основі визначення змістовності різних моделей кредитування: американської, європейської, японської та постсоціалістичної.