Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції - Водянка, Л.Д.; Кутаренко, Н.Я. (Регіональна економіка, 2013)
Обґрунтована необхідність впровадження системи аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю (HACCP) на підприємствах харчової промисловості як системи управління якістю на основі екологічності та безпечності продукції. Наведено приклад робочої розрахункової таблиці для виявлення та аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю.