Інноваційний потенціал регіонів Українського Причорномор'я - Бутенко, А.І.; Лазарєва, Є.В. (Регіональна економіка, 2013)
Здійснено порівняльний аналіз і оцінку інноваційного потенціалу економіки України та регіонів Українського Причорномор’я, виявлені основні тенденції розвитку інноваційної діяльності в цих регіонах, запропоновано низку заходів щодо ефективної організації інноваційної діяльності у міру розвитку інституту ринку.