Удосконалення системи ризик-менеджменту банківського сектора України в умовах фінансової кризи - Бобиль, В.В.; Півняк, Ю.В. (Регіональна економіка, 2013)
Досліджуються основні елементи системи ризик-менеджменту банку: ідентифікація ризику, оцінка, інструменти управління. Надаються відповідні рекомендації стосовно удосконалення сучасної системи управління банківськими ризиками.