Інтеграційний вибір України: соціальні, економічні, екологічні наслідки (регіональний вимір) (Регіональна економіка, 2013)
Основні положення науково-аналітичної доповіді «Інтеграційний вибір України: соціальні, економічні, екологічні наслідки (регіональний вимір)», підготовленої провідними вченими Інституту регіональних досліджень НАН України.