Особливості форм державно-приватного партнерства в інноваційній сфері - Павлов, В.І.; Ляхович, О.О. (Регіональна економіка, 2013)
Розкрито сутність форм державно-приватного партнерства (ДПП) з урахуванням особливостей їх застосування в інноваційній сфері. Виділено основні форми співпраці державного та приватного секторів в Україні. Приділено увагу прямим та непрямим формам участі держави в інноваційних проектах ДПП.