Тенденції інвестиційно-інноваційного розвитку Львівської області - Вознюк, М.А. (Регіональна економіка, 2013)
Проаналізовано динаміку інноваційного потенціалу Львівської області за 2009– 2012 рр. та тенденції інвестиційно-інноваційного розвитку. Охарактеризовано особливості інвестиційно-інноваційного процесу на регіональному рівні та запропоновано шляхи підвищення ефективності інвестиційної діяльності.