Перспективи розвитку продовольчого сектору України в контексті створення зони вільної торгівлі з ЄС - Борщевський, В.В.; Куліш, І.М. (Регіональна економіка, 2013)
Проаналізовані висунуті вітчизняними та закордонними вченими аргументи щодо потенційних переваг та ризиків для вітчизняного продовольчого сектору в зв’язку з перспективою підписання Україною Угоди про асоціацію та створення зони вільної торгівлі з ЄС. Досліджено вплив активізації європейської інтеграції України на формування взаємовідносин з Російською Федерацією та іншими країнами Митного союзу в агропродовольчій сфері.