Вплив адекватності капіталу на показники діяльності банків України - Слав'юк, Р.А. (Регіональна економіка, 2013)
Розглянуто значимість капіталу банку для забезпечення його фінансової стійкості, обґрунтовано зв’язок між рівнем адекватності банківського капіталу та фінансовою стійкістю банків та банківської системи України в цілому.