Інноваційно-технологічний розвиток регіону: сутність та наукові підходи до трактування поняття - Коломієць, І.Ф.; Гошовська, Г.В. (Регіональна економіка, 2013)
Проаналізовано понятійно-термінологічний апарат інноваційно-технологічного розвитку. Розкрито наукові підходи до системи вихідних понять «інновація», «технологічний», «розвиток». Подається авторське трактування поняття «інноваційно-технологічний розвиток регіону».