Теоретико-методологічне забезпечення розвитку трудового потенціалу просторових форм організації українського суспільства - Лібанова, Е.М. (Регіональна економіка, 2013)
Рецензія на монографію: ÍЧорний Р. С. Розвиток трудового потенціалу просторових форм організації українського суспільства: монографія / Р.С. Чорний; НАН України. Ін-т регіон. досліджень. - Львів. 2013.-384 с.