Зміни експресії с-fos та НАДФН-діафоразної активності в структурах гіпоталамуса щурів, пов’язані з харчовою депривацією та реалізацією оперантних їжодобувних рухів - Власенко, О.В.; Довгань, О.В.; Пілявський, О.І.; Майський, В.О.; Мазниченко, А.В. (Нейрофизиология, 2009)
Досліджували експресію раннього гена c-fos (маркера нейронної активації) та НАДФН-діафоразну реактивність (НАДФН-др) у різних структурах гіпоталамуса щурів у нормі, у стані голодування та після реалізації тривалих (чотири–12 разів за 1 хв протягом 30 хв) мотивованих стереотипних їжодобувних рухів передньою кінцівкою.