Академік Микола Сергійович Веселовський (до 60-річчя з дня народження) - Києнко, В.М.; Пурнинь, О.Е. (Нейрофизиология, 2010)
У 2010 р. виповнилося 60 років одному з провідних дослідників, котрі працюють в Інституті фізіології ім. О. О. Богомольця НАН України, – акад. Миколі Сергійовичу Веселовському.