Із зали засідань Президії НАН України (18 вересня 2013 року) (Вісник НАН України, 2013)
На черговому засіданні Президії НАН України 18 вересня 2013 року члени Президії НАН України та запрошені заслухали такі питання: • Сучасні досягнення в галузі керованого термоядерного синтезу і фізики плазми та пріоритетні напрями міжнародного співробітництва (доповідач — доктор фізико-математичних наук І.Є. Гаркуша) • Про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Ф. Мачулін) • Кадрові та поточні питання.