Функціональні характеристики культивованих хондроцитів міжхребцевих дисків та мультипотентних мезенхімальних стромальних клітин з жирової тканини людини - Зубов, Д.О. (Проблемы криобиологии, 2012)
Мета дослідження - вивчення деяких функціональних властивостей клітинних культур мультипотентних мезенхімальних стромальних клітин з жирової тканини та хондроцитів пульпозного ядра міжхребцевого диску ex vivo.