Зміни морфофункціональних характеристик мезенхімальних клітин матриксу пуповини під час пасажування - Маслова, О.О.; Шувалова, Н.С.; Сухорада, О.М.; Дерябина, О.Г.; Макаренко, М.В. (Проблемы криобиологии, 2012)
Метою даного повідомлення є демонстрація морфологічних змін, що супроводжують культивовані клітини матриксу пуповини людини. У рамках масштабної роботи, головною задачею якої було отримання культури клітин матриксу пуповини, що відповідали б описаним характеристикам МСК, було відмічено деякі тенденції змін культур у процесі пасажування.