Вплив "Сандімуну" на розвиток імунної відповіді при внутрішньоочеревинному та внутрішньомозковому введенні алогенних фетальних нейроклітин у мишей - Любич, Л.Д.; Лісяний, М.І. (Проблемы криобиологии, 2012)
Мета роботи - порівняння імунної відповіді у мишей при внутрішньоочеревинному та внутрішньомозковому введенні фетальних нейральних клітин-прекурсорів (НКП) (Е13-15), а також визначення можливості пригнічення викликаної імунної відповіді.