Біохімія і біотехнологія – сучасній медицині (Міжнародна наукова конференція) - Костерін, С.О.; Данилова, В.М. (Вісник НАН України, 2014)
19–20 вересня 2013 р. у Києві в Будинку вчителя відбулася Міжнародна наукова конференція «Біохімія і біотехнологія – сучасній медицині». Форум було присвячено найактуальнішим проблемам сучасних медико-біологічних наук, а також 70-річному ювілею видатного українського вченого, державного і громадського діяча, академіка-секретаря Відділення біохімії, фізіології і молекулярної біології НАН України, директора Інституту біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України академіка НАН України і НАМН України Сергія Васильовича Комісаренка.