Видання НАН України здобули нагороди на Міжнародному конкурсі «Научная книга» (VІІ Сесія Ради з книговидання при Міжнародній асоціації академій наук) - Діденко, Ю.В. (Вісник НАН України, 2014)
6—8 листопада 2013 р. у Москві відбулася VII Сесія Ради з книговидання при Міжнародній асоціації академій наук. У Міжнародному конкурсі на найкращий науково-видавничий проект «Научная книга — 2013» видавництва Націо нальної академії наук України здобули низку нагород.