Нобелівський лауреат оголосив бойкот провідним науковим журналам (Вісник НАН України, 2014)
Нобелівський лауреат у галузі фізіології і медицини 2013 року Ренді Шекман (Randy Wayne Schekman) в інтерв’ю британській газеті The Guardian напередодні церемонії нагородження оголосив бойкот провідним науковим журналам. Він заявив, що його лабораторія не надсилатиме надалі статті в такі видання, як Nature, Cell, Science.