Із зали засідань Президії НАН України (11 грудня 2013 р.) (Вісник НАН України, 2014)
На черговому засіданні Президії НАН України заслухали такі питання: • Про хід підготовки «Великої української енциклопедії» (доповідачі — академік НАН України В.М. Локтєв і доктор історичних наук Ю.І. Шаповал) • Про проект Концепції розвитку Національної академії наук України на 2014—2023 рр. (доповідач — академік НАН України Б.Є. Патон) • Про розвиток і застосування грід-технологій в Україні (доповідач — академік НАН України А.Г. Загородній) • Про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Ф. Мачулін) • Кадрові та поточні питання.