Із зали засідань Президії НАН України (20 грудня 2013 р.) (Вісник НАН України, 2014)
На черговому засіданні Президії НАН України заслухали такі питання: • Про науково-освітній інтернет- портал «Тарас Шевченко» (доповідач — член-кореспондент НАН України С.О. Довгий) • Про стан і перспективи розвитку видавничої діяльності Національної академії наук України (доповідач — академік НАН України Я.С. Яцків) • Про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Ф. Мачулін) • Кадрові та поточні питання.