Із зали засідань Президії НАН України (25 грудня 2013 р.) (Вісник НАН України, 2014)
На черговому засіданні Президії НАН України заслухали такі питання: • Науково-технологічний комплекс як ефективна форма організації наукових досліджень (досвід роботи НТК «Інститут монокристалів» НАН України) (доповідач — академік НАН України В.П. Семиноженко) • Нові напрями морських біотехнологій (доповідач — доктор біологічних наук В.І. Рябушко) • Про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Ф. Мачулін) • Кадрові та поточні питання.