Нанорозмірні системи: будова, властивості, технології (Міжнародна наукова конференція НАНСИС-2013) - Наумовець, А.Г.; Беспалов, С.А. (Вісник НАН України, 2014)
IV Міжнародна наукова конференція «Нанорозмірні системи: будова, властивості, технології» (НАНСИС-2013), приурочена до 95-річчя Національної академії наук України, відбулася 19—22 листопада 2013 р. в Києві в Інституті металофізики ім. Г.В. Курдюмова НАН України.