Протеїни: від народження до смерті (ІХ Парнасівська конференція з біохімії та молекулярної біології) - Дробот, Л.Б. (Вісник НАН України, 2014)
З 29 вересня по 2 жовтня 2013 р. в Єрусалимі (Ізраїль) проходила ІХ Парнасівська конференція з біохімії та молекулярної біології «PROTEINS: from Birth to Death», під час якої, як випливає з назви конференції, було розглянуто ключові аспекти структури і функцій протеїнів, починаючи від їх синтезу на рівні трансляції і закінчуючи їхньою деградацією.