Показники перекисного окислення ліпідів на різних стадіях експериментальної опікової хвороби після застосування препарату “Кріохор” - Клименко, М.О.; Субота, Н.П.; Нетюхайло, Л.Г. (Проблемы криобиологии и криомедицины, 2008)
Вивчали показники перекисного окислення ліпідів при експериментальній опіковій хворобі на фоні застосування препарату “Кріохор”. Встановлено, що введення “Кріохору” значно знижувало активацію перекисного окислення ліпідів при опіковій хворобі і сприяло більш ранній нормалізації його показників.