Динаміка психофізіологічних показників у жінок, які страждають на депресивний розлад з аутоагресивною поведінкою під впливом краніоцеребральної гіпотермії - Бачериков, А.М.; Ткаченко, Т.В. (Проблемы криобиологии и криомедицины, 2008)
Проведено аналіз динаміки психофізіологічних показників у жінок, які страждають на депресивний розлад з аутоагресивною поведінкою під впливом краніоцеребральної гіпотермії (КЦГ). Показано, що застосування КЦГ приводить до відновлення когнітивних функцій, зниження рівня реактивної тривожності.