Про неповноту формальної аксіоматики в задачах ідентифікації структури металу - Большаков, Вад.І.; Большаков, В.І.; Дубров, Ю.І. (Вісник НАН України, 2014)
Уперше використано теорему Геделя про неповноту в ідентифікації структури сталі. Для часткового усунення неповноти твердження про можливу самоорганізацію системи неживої природи, різновиду металів, застосовано принцип зовнішнього доповнення Біра.