Формування національної термінологічної системи в галузі зварювання на основі віртуальних лексикографічних лабораторій - Мазур, О.А.; Петрук, В.С.; Пустовойт, С.В.; Надутенко, М.В.; Остапова, І.В.; Сидорчук, Н.М.; Широков, В.А. (Вісник НАН України, 2014)
Розглянуто особливості формування багатомовної лексикографічної системи української термінології в галузі зварювання та споріднених процесів на принципах адекватності російськомовній термінології та загально-прийнятій у світовому науково-технічному просторі — англомовній.