Науковий журнал «Культура народів Причорномор’я» та його роль у розвитку наукового потенціалу Автономної Республіки Крим (на прикладі Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського) - Катунін, Ю.А. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2008)
У доповіді досліджуються етапи створення наукового призначення видання, що продовжується, і показано його вплив на формування наукового потенціалу Криму.