Внесок наукової бібліотеки „Таврика” у збереження культурної спадщини з кримознавства - Колеснікова, Н.М. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2008)
У доповіді наводяться відомості про наукову бібліотеку „Таврика” ім. О.Х. Стевена Кримського республіканського краєзнавчого музею і розглядаються проблеми збереження унікальних колекцій з кримознавства.