Огляд портативних приладів для вимірювання індукції флуоресценції хлорофілу - Ковирьова, О.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2013)
Проаналізовані параметри приладів для вимірювання індукції флуоресценції хлорофілу.