Оптимізація управління процесами планування багаторічних насаджень на основі економіко-математичних моделей - Кучеров, О.П.; Сарахан, Є.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2013)
Розглянуто особливості практичного використання економіко-математичного моделювання та побудови систем ефективного управління на основі цих підходів.