Пам’яті Марка Борисовича Щукіна (Археологія, 2009)
14 липня 2008 р. пішов з життя видатний вчений, археолог, доктор історичних наук, член-кореспондент Deutsche Archäologische Institute Марк Борисович Щукін. З ім’ям цієї людини пов’язана ціла епоха в європейській археології римського часу