Р. Берест. Середньовічні монастирі Галичини. Житло і побут - Козак, Д.Н. (Археологія, 2011)
Рецензія на книгу: Р. Берест. Середньовічні монастирі Галичини. Житло і побут. — Львів: Львівська політехніка, 2011. — 331 с.