Видатний український учений-правознавець та організатор академічної юридичної науки (до 100-річчя від дня народження академіка НАН України Б.М. Бабія) - Онищенко, О.С.; Шемшученко, Ю.С.; Нагребельний, В.П. (Вісник НАН України, 2014)
25 липня 2014 р. виповнюється 100 років від дня народження Бориса Мусійовича Бабія — відомого українського вченого-правознавця, визначного організатора вітчизняної академічної юридичної науки, громадського і державного діяча, колишнього академіка-секретаря Відділення історії, філософії та права і члена Президії НАН України, колишнього директора Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України (1974— 1988 рр.), академіка Національної академії наук України і академіка Академії правових наук України.