Пам’ятка первісного мистецтва в Північно-Східному Приазов’ї - Забавін, В.О. (Археологія, 2008)
Публікацію присвячено характеристиці пам’ятки первісного мистецтва біля с. Піщевик Новоазовського р-ну Донецької обл., зроблено припущення щодо культурно-історичної належності наскельного рисунка.