Фундаментальні аспекти мікровагових і термоаналітичних методів у фізико-хімії поверхні наносистем (ХХХIV Міжнародна конференція «Вакуумне мікрозважування та термоаналітичні методи» та Міжнародна конференція «Сучасні проблеми хімії поверхні») - Картель, М.Т.; Лагута, І.В. (Вісник НАН України, 2014)
20—21 травня 2014 р. у Києві в Інституті хімії поверхні ім. О.О. Чуйка НАН України одночасно відбулися два форуми: ХХХIV Міжнародна конференція «Вакуумне мікрозважування та термоаналітичні методи» (34th International Conference on Vacuum Microbalance and Thermoanalytical Techniques) і Міжнародна конференція «Сучасні проблеми хімії поверхні» (International Conference «Modern Problems of Surface Chemistry»). Організаторами спільної конференції були Інститут хімії поверхні ім. О.О. Чуйка НАН України, Відділення хімії НАН України, Наукова рада з проблеми «Хімія і технологія модифікування поверхні» та громадська організація «Асоціація «Карбон» в Україні».