Контакти осілого населення дніпро-донецького лісостепу з сарматами в середині I — середині III ст. - Любичев, М.В. (Археологія, 2008)
Статтю присвячено розгляду контактів осілого населення дніпро-донецького лісостепу ступенів В2—С1а —носіїв пізньозарубинецько-ранньокиївських пам’яток, та сарматів Подніпров’я і Подоння.